PVC stolarija preporuka

PVC stolarija preporuka

PVC stolarija preporuka

Što je PVC stolarija?

Uglavnom, kada govorimo o PVC stolariji , bavimo se svim onim čime se izrađuju vrata, prozori, ali i kućišta. PVC materijal je trenutno najbolji proizvod na tržištu za izradu prozora, zahvaljujući prednostima koje nudi. Vrlo je dobar izolator više od drugih materijala kao što su drvo i aluminij. Danas se najviše traže prozori za zamjenu onih već starih “zatvarača”, a to se radi PVC stolarijom.

Glavni cilj PVC stolarije je jamčiti potrošaču da su ovi prozori proizvedeni prema najvišim zahtjevima kvalitete. Prije nego što nastane prozor, ova vrsta materijala mora proći kroz procese, kao što su ekstruzija, obrada, zavarivanje, sklapanje okova, ugradnja spojeva i konačno proces ostakljenja. To je učinkovit proces.

PVC materijal je mješavina kemije ugljika, vodika i klora. Ove komponente dolaze iz obitelji ulja i soli. Njegov veliki kapacitet kao toplinskog izolatora zahvaljuje njegovom malom vodljivom kapacitetu, odnosno njegovoj vodljivosti. Stoga slijedi da što je vodljiviji kapacitet manji, to je veći udio izolacije.

PVC stolarija preporuka

Ovi prozori nude mnoge prednosti, na primjer:

prozori od PVC stolarije vrlo su dobri toplinski izolatori, a također i zvučno izolirani zahvaljujući svom izolacijskom svojstvu i niskoj plastičnoj vodljivosti. Zahvaljujući ovim prednostima, možemo znatno uštedjeti na energiji i tako platiti manje račune za grijanje i hlađenje.
Imaju dugu trajnost, više od 50 godina. To jamči da je to vrlo dobra investicija.
Nemaju nikakvih problema s održavanjem, samo ih je potrebno čistiti vlažnom krpom i sapunom.
Nevjerojatno je znati da je jedan od glavnih razloga zašto je potražnja za PVC kućištima toliko porasla taj što oni vrlo poštuju okoliš, jer dok se proizvodi ne ispušta nikakvu vrstu toksičnih komponenti, Osim toga, mogu se reciklirati tako da se mogu ponovno proizvesti i pomoći u uštedi energije. Za nas je vrlo važno ne sudjelovati u povećanju klimatskih promjena, od početka smo bili vrlo pažljivi na odabir najboljih procesa za naš planet.

Ukoliko razmišljate o ugradnji PVC stolarije u svoj dom, slobodno se obratite našoj tvrtki – ROZAMONT d.o.o.. Jamčimo najbolju korisničku uslugu, naš glavni cilj je zadovoljiti potrebe i ideje naših kupaca. Naša grupa stručnjaka će se pobrinuti za sve, a vi nećete morati brinuti ni o čemu, ni o montaži, ni o cijenama. Uvijek radimo prema potrebama i mogućnosti kupaca.

Trenutno, najbolji omjer uloženog i dobivenog, nude REHAU profili koje toplo preporučujemo.

PVC stolarija preporuka